Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Vi holder åpent – Husk munnbind

  mandag 8. februar 2021


  Vårt lagervarehus i Brobekkveien er åpent for proffkunder! Vi minner om smittevernstiltak og ber deg ta på munnbind og sprite hendene ved ankomst.  1. Bruk av munnbind. Vi kommer til å be alle kunder om å ta på seg munnbind når de kommer inn i butikken. Dersom du ikke har eget gir vi ut gratis her. Ansatte skal også bruke munnbind til enhver tid.
  2. Ved karantene eller mistanke om smitte. Om du av ukjent årsak er syk, er i karantene ellerhar fått påvist smitte av Covid-19, skal du ikke gå inn i vårt lagervarehus.
  3. Håndvask og hygiene. Benytt utplassert håndsprit eller vask hendene på et av våre toaletter før du starter å hente varer.
  4. Hold 2 meters avstand. For å begrense smitte forventer vi at du respekterer anbefalingen om 2 meters avstand til andre. Dette gjelder både kunder og ansatte. Mindre ansamlinger vil brytes opp.
  5. Berøring av varer. Vennligst kun ta på de varer du faktisk skal hente.
  6. Berøringspunkter. Vi vasker og desinfiserer berøringspunkter som håndskannere, betalingsterminaler, kaffemaskiner og traller.
  7. Kaffe-området for kunder er dessverre stengt, men en av våre ansatte vil servere kaffe på bestilling.
  8. Kontorer. Alle kontorer vil være stengt for kunder. Selgerne som har mulighet vil ha hjemmekontor, men de er tilgjengelig på telefon i åpningstiden.
  9. Lokale tiltak og informasjon fra FHI. Til slutt ber vi deg følge eventuelle lokale tiltak i din by eller kommune, samt nasjonale råd fra FHI.

  Vår nye nettside er under utvikling – flere produkter og mer informasjon er på vei!