Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Velkommen!

  Velkommen til Duri

  Vår digitale reise har så vidt begynt ...

  Nå er vi endelig i gang med å gjøre vårt enorme vareutvalg tilgjengelig for deg også digitalt. Vi er stolte av å presentere våre nye nettsider, som nå er i kontinuerlig utvikling for å bli et verdifullt hjelpemiddel i din hverdag som verdsatt kunde hos oss.

  Her finner du mer enn 10 000 av våre lagerførte produkter, med informasjon, FDV-dokumentasjon osv. Et oppslagsverk som skal gjøre det enda enklere for deg å forberede dine innkjøp hos oss. Vi håper også dette gjør det enda lettere for deg å finne produkter du kanskje ikke visste at vi hadde. Vi håper å overraske deg positivt og bli en enda bedre samarbeidspartner, enten du besøker oss i vårt varehus eller digitalt.

  Bestill online

  Er du allerede kunde hos DURI Fagprofil kan du sende en e-post til kundeservice på kontakt@duri.no eller ringe  (24 13 13 50) for å få aktivert tilgang til nettbutikken. Er du ikke kunde hos Duri kan du registrere ditt foretak her.

  Da vil du få tilgang på dine priser, tilgjengelighet og ulike leveringsalternativer – enten du vil ha varene levert til byggeplass eller hente selv med Klikk og hent.

  Bli en av de første i nettbutikken

  For å lykkes med vår digitale satsing trenger vi hjelp av deg! Om du vil være blant de første som får ta i bruk nettbutikken, og gi oss nyttige tilbakemeldinger i starten, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Send en e-post til kontakt@duri.no så tar vi deg med på reisen!

  Ønsker du å bli kunde hos Duri Fagprofil?

  For å handle hos oss må du ha et registrert foretak med organisasjonsnummer, og du kan registrere deg ved å fylle ut dette skjemaet.

  Husk at du når oss på telefon 24 13 13 50 eller kontakt@duri.no om du vil bestille varer eller har spørsmål til oss.

  Vi fyller stadig på med nye varer i nettbutikken! Ta kontakt på e-post om du savner noe!