Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  T-Rex® skremmende sterk tape

  Vanntett bakside, høy strekkstyrke og dobbelt lag med lim gjør T-rex tape skremmende sterk. Denne unike gaffatapen er designet for situasjoner hvor du trenger en overlegent sterk tape. Fiks det med T-Rex® tape - hvis alt annet går galt.



  Sjekk utvalget i nettbutikken


  T-Rex holder det T-Rex lover

  T-Rex® er den perfekte følgesvennen for camping, gjør-det-selv-prosjekter og andre steder hvor du trenger en overlegent sterk tape for den siste finishen. Om uhellet er ute og du må feste ting i en hast, så fester T-Rex® stort sett alt både raskt og effektivt.

  T-Rex® Tape har enorm limstyrke og holder også etter lang eksponering for vind og vær. Den blir ikke revet av ved et uhell og tåler både bitende frost og tempraturer nær kokepunktet.

  Hva du enn trenger

  Det er alltid en T-Rex® tape som passer når du trenger reparasjon eller festing. Om det er innendørs eller utendørs spiller ingen rolle. Ei heller om det er kaldt, varmt, vått eller tørt. T-Rex® har et bredt spekter av overlegent sterk tape du kan bruke, uansett hva du trenger å feste og hva du vil feste det til. Bare velg riktig T-Rex® og du er reddet.

  T-Rex® Clear Repair - for usynlige reparasjoner.

  T-Rex® Clear Repair er ideell for vedlikehold, reparasjoner, forsegling og beskyttelse både innendørs og utendørs. Den er krystallklar, vedvarende UV-bestandig og gulner ikke.
  Fordi den ikke blir revet av ved et uhell, og har ekstremt høy klebestyrke og værbestandighet, er den ideell for krevende reparasjoner på fritids- og utendørsutstyr. T-Rex® Clear Repair tåler temperaturer mellom -20 °C og +60 °C.

  T-Rex® Waterproof

  T-Rex® Waterproof er værbestandig som en gammel nordsjøkutter. En vanntett, ekstremt sterkt og fleksibelt tape med R-Flex-teknologi sikrer et ekstra sterkt grep på våte overflater. R-Flex-teknologi gir en stabil, men likevel svært fleksibel bakside.

  Båndet kan strekkes opptil syv ganger sin opprinnelige lengde. Den egner seg til vanntette reparasjoner både innendørs og utendørs, for eksempel svømmebassenger, svømmehaller eller midlertidig reperasjon av et lekkende vannrør. Den er motstandsdyktig mot UV-stråler og ekstreme temperaturer (mellom -55 °C og + 90 °C).

  T-Rex® FIX-IT - glassfiberbånd som blir hardt som stein

  T-Rex® FIX-IT er et glassfiberbånd som fester seg raskt og blir hardt som stein. T-Rex® FIX-IT kan enkelt kuttes, slipes og males, noe som betyr at møbler, rør og slanger, sportsutstyr, hageverktøy, verktøy og andre ting som er ødelagt eller splittet, kan fikses i en hast.

  T-Rex® FIX-IT er også perfekt for raske reparasjoner på festivaler, camping eller andre steder hvor du risikerer at teltstenger eller campingstoler blir ødelagt. Du fikser det på et øyeblikk med T-Rex® FIX-IT - og du er klar til å kose deg videre.

  Hva gjør T-REX® Tape så sterk?

  Normal gaffatape produseres i en lamineringsprosess, men T-Rex® produseres i en spesiell prosess som kalles CO-EXTRUSION. Dette innebærer en sammensmelting av polyesterbasen til stoffet og tilføyelse av ytterligere et lag med ekstra sterkt lim. Det er kun T-Rex® som gjør det på denne måten. Derfor er det så skremmende sterkt og værbestandig.



  Sjekk utvalget i nettbutikken


  Vi fyller stadig på med nye varer i nettbutikken! Ta kontakt på e-post om du savner noe!