Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Spilepaneler som forbedrer akustikken

  Spilepaneler på akustikkfilt som forbedrer akustikken i alle miljøer og blir et designelement som løfter interiøret og miljøet. Panelene består av en filtplate laget av resirkulert PET og MDF fra bærekraftige skogbruk.

  Våre spilepaneler gir en rekke designmuligheter for vegger og tak. Panelene er ekstremt raske å montere og kan oppgradere et hvert rom med enkle grep.

  Panelene er utviklet med en meget slitesterk og UV-beskyttet overflate med et naturlig utseende som likner flere av våre vanligste tresorter. I kombinasjon med akustikkfilten laget av resirkulert PET gir dette en vakker innvendig kledning med gode rannegenskaper og virkelig god akustikk – som varer over tid.

  Kolleksjonen er spesialutviklet med tanke på å kunne få en kostnadseffektiv løsning for offentlige og private miljøer hvor høye krav til bærekraft og funksjonskrav vedrørende akustikk, brann, renhold og hygiene har resultert i en tidløs og vakker design. Spilene i kolleksjonen er tilgjengelig med ulike naturtro høytrykkslaminater. Brannmotstand Akustikkfilt 10mm.

  Brannklasse: Bs1, d0. FMVSS 302 / EN13501-1.

  Vi fyller stadig på med nye varer i nettbutikken! Ta kontakt på e-post om du savner noe!

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert