Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Personvern

  Dine personlige opplysninger er dine egne. Du deler din informasjon med DURI Fagprofil fordi du ønsker å handle hos oss eller motta relevant informasjon fra oss. Med dette ønsker vi å forklare hvorfor vi trenger dine personlige opplysninger og hvordan de ivaretas hos oss.

  A. Dataregistrering hos oss

  DURI Fagprofil bruker kun informasjonen du gir oss. Disse opplysningene mottar vi når du bestiller produk- ter eller abonnerer på vårt nyhetsbrev.
  Dette er informasjonen vi behøver og bruker for å gi deg en best mulig opplevelse:

  - Navn og adresse
  - Betalings-/ leveringsadresse - E-postadresse
  - Telefonnummer
  - Betalingsinformasjon
  - IP-adresse

  Er du registrert som handlende kunde hos oss opprettes det en kundeprofil med personlige opplysninger og nødvendig betalingsinformasjon.
  Er du mottaker av vårt nyhetsbrev lagrer vi navn, e-postadresse og evt. telefonnummer om du oppgir det.

  B. Sikkerhet

  De personlige opplysningene du gir oss er til enhver tid beskyttet med den mest avanserte teknologien iht. GDPR regulativet. I de tilfeller hvor tredjepart er avhengig av dine opplysninger gjøres dette med samme krav til sikkerhet som vi selv garanterer. Eksempel på tredjepart kan være en transportør, en spesialbestilling hos en produsent e.l.

  C. Lagringsperiode

  Din personlige informasjon blir lagret for å kunne behandle bestillinger og henvendelser så lenge du har en aktiv relasjon til oss. Opplysningene blir lagret i maksimalt to år, og blir deretter slettet om det ikke forekommer aktivitet. Betalingsinformasjon er vi lovpålagt å beholde i syv år.

  D. Formål

  Dine personopplysninger blir brukt til ulike formål:
  - For å håndtere og levere en bestilling
  - For tredjepart i de tilfeller det kreves. F.eks. betaling og levering.
  - Nyhetsbrev og informasjon fra oss som er tilpasset din profil.

  På hver utsendelse fra oss er det enkelt å avregistrere seg, og da slettes dine opplysninger hos oss.
  - Posisjonsdata: Ved f.eks. levering kan det være nødvendig å formidle opplysninger til tredjepart for GPS-navigasjon. Slike data kan også brukes av f.eks Google. Dette er utenfor vårt ansvarsområde og kontroll, og vi henviser til de aktuelle selskapenes person- vernpolicy.

  E. Tredjepart

  I noen tilfeller er vi nødt til å dele data med firmaer vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle din forespørsel eller bestilling.

  E.1 Leverandører av navigasjonsprogramvare og betalingsløsninger kan benytte dine personopplysninger for å kunne utføre sine tjenester.

  E.2 Handler du i vår nettbutikk, vil vi kun gi nødvendige data relatert til din konto til tredjepart, dersom det er nødvendig for å utføre handelen og leveransen, eller i tilfeller der vi er underlagt å gjøre dette av juridiske grunner. Et eksempel kan være om det forekommer svindel eller misbruk av vårt nettsted. I et slikt tilfelle vil personopplysninger kun kommuniseres til relevante myndigheter.

  E.3 Vi ønsker at du kan oppleve vår nettside på best mulig måte og så personlig tilpasset som mulig. Vi benytter statistikktjenester som Google Analytics for lære av trafikk og bruk av nettstedet. Vi har alltid sikkerhetsavtaler med disse selskapene, som innbefatter anonymisering av IP-adresser.

  F. Informasjonskapsler (Cookies)

  For å levere gode tjenester og gode brukeropplevelser lagrer vi informasjon om deg som besøker våre sider og nettbutikk i informasjonskapsler. Dette sikrer at nettstedet fungerer optimalt for ulike brukerprofiler, og gir deg relevant innhold tilpasset din profil.

  Duri Fagprofil AS benytter informasjonskapsler til følgende formål:

  • Levere nettsider med grunnleggende funksjonalitet
  • Forbedre våre nettsider og vår nettbutikk med tilhørende tjenester
  • Gi deg personlige anbefalinger og tips
  • Annonsere relevante produkter i sosiale medier

  G. Tredjeparts nettsteder

  Vår nettside inneholder lenker til andre nettsteder, som f.eks produsentene av produktene vi selger. Vi har ingen innflytelse på disse nettstedene og kan ikke garantere at de behandler data så trygt som vi gjør. Vi anbefaler at du først leser deres personvernregler før du evt. registrerer deg for nyhetsbrev o.l.

  H. Endring av personvernreglene

  For å best mulig informere deg om vår bruk av person- opplysninger, oppdaterer vi ved behov vår personvern-policy. Dette gjelder om det forekommer endringer i regelverket som vi er pliktet til å følge.

  Vi fyller stadig på med nye varer i nettbutikken! Ta kontakt på e-post om du savner noe!