Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert!

  27. januar ble Duri Fagprofil AS Miljøfyrtårn-sertifisert! Med det ønsker Duri Fagprofil å ha et bevisst fokus på sitt samfunnsansvar og jobbe målrettet og langsiktig for en bærekraftig og miljøvennlig drift.

  - Miljøfyrtårn-prosessen har vært utrolig lærerik, satt nye krav og satt premissene for vårt videre arbeid med klima og miljø, sier Miljøfyrtårn-ansvarlige Greg Nilsen.

  Vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre miljøprestasjoner. Dette innebærer rutiner innen blant annet kriteriene bærekraftige innkjøp, profilering av miljømerkede og miljøvennlige produkter, balansen mellom effektive kjemikalier og tilhørende miljøkrav, kontinuerlig søken etter konkurransedyktige samt miljøvennlige og optimaliserte fraktmetoder, effektiv og bærekraftig styring av lageret og logistikk, optimalisering og gjenbruk av emballasje, og ikke minst tiltak for kontinuerlig forbedring av rutiner for avfallshåndtering. Vi ønsker å kunne tilby kunden et bredt spekter med miljømerkede varer og miljøvennlige produkter til en riktig pris. Vi er også medlem av NorSirk som sikrer forsvarlig kassering av elektriske produkter og gjenvinning av emballasje.

  Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er et tydelig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

  Nå skal vi fortsette å jobbe med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø. Som Miljøfyrtårn bidrar vi også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

  Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid. Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Les mer: www.miljofyrtarn.no.

  Ti konkrete tiltak Duri Fagprofil gjør:

  • Leier ut utstyr og maskiner som terrasse-, gulv og betongslipere samt gulvstrippere
  • Tilbyr reparasjon av maskiner og utstyr på stedet og tilbyr reservedeler
  • Følger regler og utarbeidede rutiner innenfor kildesortering
  • Jobber for å øke salgsandelen av 1-komponent UV lakk
  • Tilbyr Svanemerkede produkter
  • Tilbyr en gruppe murerverktøy med miljøvennlige håndtak av kork som et alternativ til PVC
  • Etablerer dialog med leverandører og i felleskap identifisere tiltak som kan bringe ned bruken av emballasje
  • Utvikler og printer markedsmateriell, skilt og dekorfolie in-house for korrekt produksjonsmengde og færre leveransen
  • Disponerer en elektrisk truckpark
  • Tar imot EE-avfall av samme type som vi selger

  Vi fyller stadig på med nye varer i nettbutikken! Ta kontakt på e-post om du savner noe!

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert