Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Betonciré Mikro RS

  Mikrocement er et dekorativt belegg sammensatt av hydraulisk bindemiddel, harpiks, utvalgte aggregater og tilsetningsstoffer. Den påføres med en tykkelse på omtrent 2-3 mm på nesten hvilken som helst overflate, som f.eks sement, fliser eller gips. Det ferdige resultatet viser et sammenhengende marmorert utseende, og skaper spesialtilpassede, unike miljøer, som fremstår elegante og moderne. Det et grunnleggende verktøy for interiørarkitekter, dekoratører og arkitekter og en trend innen dekorasjon.

  Ingen visuelle avbrekk

  Påføringen av mikrocement krever ikke ekspansjonsfuger, så store overflater kan dekkes uten visuelle avbrekk. Fraværet av skjøter gjør rengjøringen av mikrocement enklere. Rengjøringen gjøres med mild såpe og vann. Kan brukes på gulv, vegger, møbler, stuer, bad, kjøkken, soverom eller trapper. Dette gjør at det som dekoreres fremstår som visuelt sammenhengende.

  Håndarbeid

  Resistone® påføres for hånd med flere lag. Prosessen avhenger av tilstanden til underlaget den blir brukt på, selv om den vanlige prosessen er å påføre en grunning, glassnett, 2 lag med tykk mikrocement, 2 lag med fin mikrocement og 3 lag forsegling. Håndlaget til håndverkeren under påføring og materialet skaper resultatet og vannet eller tonevariasjoner som vises i mikrocementen.

  Resistent

  Forskning og utvikling av materialer har gjort det mulig for oss å oppnå bedre motstand i kontinuerlige lengder. Basen, mellomlagene og forseglingen studeres for å oppnå maksimal motstand mot kompresjon, riper og sprekker. Et bevis på dette er vårt produkt Resistone®EX, en mikrocement som har motstandsverdier for kompresjon og vann er langt høyere enn verdiene til annen mikrocement.

  Anticracking

  Materialets elastisitet og behandlingen av eksisterende sprekker i sokkelen gjør det mulig for oss å oppnå maksimal stabilitet for å forhindre bevegelser i underlaget når mikrocementen påføres. Systemet er sammensatt av høy-elastiske materialer i nedre lag for å unngå sprekker og hardere i de øvre lag for å oppnå høyere motstand.

  Ferdigblandet = Enkelt

  Ferdig blandet gjør det enklere, renere, raskere og feilfritt. Ingen behov for blandinger. Alle produktene våre er vannbaserte, med totalt fravær av løsningsmidler og med lavt VOC-utslipp. Vi tilbyr opplæringskurs i hvordan man implementerer systemet. Vi har omfattende manualer og gir selvsagt teknisk rådgivning til våre kunder.

  Vår nye nettside er under utvikling – flere produkter og mer informasjon er på vei!