Close
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  BAC Speculo Glassrekkverk

  Vakkert, solid og Sintef-godkjent

  BAC Speculo Glassrekkverk er tilpasset til boliger, hytter, næringsbygg og borettslag. Det egner seg til meget godt til verandaer, terrasser og som gjerde/skillevegg, ute eller inne.

  Rekkverksstolpene monteres på underlag av tre, betong eller stål, og er godkjent for montering opp til 10 m over terreng.

  BAC Glassrekkverk er et godkjent system som består av herdet og laminert sikkerhetsglass i tykkelse 12,76 mm og rekkverksstolper i syrefast stål (AISI 316).

  Sikkerhetsglasset hindrer en person å falle gjennom glasset eller at det faller ned ved brudd. Rekkverket monteres slik at det har en høyde på minimum 1 m over ferdig gulv.

  BAC Glassrekkverk har gjennomgått og bestått tester hos SINTEF Norge og innehar en SINTEF Teknisk Godkjenning. Rekkverket er produsert ihht. Norsk-Standard NS-EN 1990, NS-EN 1991-1-1, NS 3232, og tilfredsstiller kravene i byggteknisk forskrift (TEK 10).

  EGENSKAPER

  Rekkverksstolpene i syrefast stål leveres komplette med påsatte glassklemmer og dekk-kopp til stolpefoten. Stolpene leveres for toppmontering og glassfeltene leveres fra 300-900 mm i 50 mm intervall. Dette gir fleksibilitet ved montering. Ved vegg kan man bruke stolpe eller veggfeste for glass, som monteres direkte i vegg.

  Vi fyller stadig på med nye varer i nettbutikken! Ta kontakt på e-post om du savner noe!